Foto (© FarmFacts, výtisk bez nároku na honorář)

Zleva: Lorenz Sonnabend / manažer produktů FarmFacts pro meteo a závlahový monitoring, Harald Köhler / jednatel FarmFacts prodej a služby, Gottfried Pessl / PESSL Instruments CEO a zakladatel, Marjan Karlovic / hlavní manažer PESSL Německo

Redakce:
FarmFacts GmbH
Christin Klar
E-mail: cz@nextfarming.com
www.nextfarming.cz
www.farmfacts.com
Foto (© FarmFacts, výtisk bez nároku na honorář)

Redakce:
FarmFacts GmbH
Christin Klar
E-mail: cz@nextfarming.com
www.nextfarming.cz
www.farmfacts.com

FarmFacts přejímá exkluzivně distribuci a propagaci výrobků Pessl v České republice.

Pfarrkirchen, 28.07.2019 – Společnosti FarmFacts GmbH a Pessl Instruments GmbH se sídlem v rakouském Weizu uzavřely s účinností od 1. července 2019 dlouhodobou investiční spolupráci na agrárním trhu v Česku. Obě společnosti představují významné poskytovatele digitálních řešení pro zemědělství a vzájemně spolupracují již několik let.

Na základě této úspěšné spolupráci předává společnost Pessl Instruments společnosti FarmFacts výhradní distribuci produktů Pessl pro precizní zemědělství a monitorování životního prostředí v Česku. Mezi ně patří meteorologické stanice, telemetrické systémy a pasti na škůdce, jakož i propagace prodejců John Deere v Česku. „Aby došlo ke zvýšení celkové výkonnosti a efektivitě provozů, musíme nabízet komplexní řešení. Tím pádem doplní produkty Pessl Instruments naše zemědělské produkty NEXT Farming OFFICE od začátku až do konce zemědělské sezóny“ pravil Harald Köhler, jednatel společnosti FarmFacts GmbH. Již delší dobu je společnost FarmFacts zastoupena na českém agrárním trhu se svým produktem Farm Management Information System (FMIS) a dalšími digitálními službami či řešeními v České republice. Podle Gottfrieda Pessla, zakladatele a CEO společnosti Pessl Instruments, stojí v těchto kooperacích v popředí vždy zemědělci. „Nabízíme více než 35 let zkušeností v monitorování životního prostředí a vývoji měřících zařízení k minimalizaci rizik v zemědělském provozu. S distribuční sítí FarmFacts a naší globální spoluprácí se společností John Deere na západních trzích bude z našich vývojů moci profitovat ještě více zemědělců.“

FarmFacts

Od roku 1985 se zabýváme programováním vlastního software a vývojem digitálních agrárních řešení smart Farming pro zemědělce a zemědělské podniky. Díky inovačním produktům a doplňkovým službám značky NEXT Farming se stala společnost FarmFacts vedoucí firmou v oboru.

Pessl Instruments GmbH

Společnost Pessl Instruments se sídlem v rakouském Weizu vyrábí a nabízí již více než 35 let veškerou paletu bezdrátových, solárně napájených monitorovacích systémů, které jsou využívány ve všech klimatických oblastech světa, hlavně pak v zemědělství. Vedle toho také ve výzkumu, hydrologii, meteorologii, výstrahách před povodněmi a mnoha dalších oblastech.

Tiskové zprávy ke stažení: